Zonnepanelen op een plat dak

Zonnepanelen op uw platte dak

Het is één van de meestgestelde vragen: is mijn platte dak geschikt voor zonnepanelen? Een begrijpelijke vraag, waarop ons antwoord vrijwel altijd ja is. Doe een vrijblijvende dakscan en ontdek de mogelijkheden die uw dak biedt voor zonnepanelen!

Met zonnepanelen op een plat dak heeft u voordelen ten opzichte van een schuin dak. We kunnen namelijk gemakkelijk een ideale hellingshoek en positie ten opzichte van het zuiden realiseren. Daarnaast heeft uw zonnepaneleninstallatie niet of nauwelijks effect op de aanzicht van uw pand.

Daar staat tegenover dat we meer ruimte voor de panelen nodig hebben. We kunnen uw zonnepanelen namelijk niet strak tegen de dakrand plaatsen. Daar kan bij harde wind de trekkracht op de panelen te groot worden.

Bovendien kunnen de panelen, als ze dicht op elkaar staan, schaduw op elkaar werpen. Daarom kan het verstandig zijn om een lagere helingshoek te gebruiken, of de panelen in een zogeheten ‘oost-west’ opstelling te plaatsen, zodat er toch genoeg panelen kunnen worden geplaatst om de gewenste capaciteit te bereiken.

Daarvoor maken we altijd een legplan dat we met u doornemen om tot een voor u ideale oplossing te komen.

De voordelen van een zonne-installatie door Solention

Er zitten een aantal voordelen aan het aanschaffen van onze zonnepanelen, namelijk:

Voor ons is geen enkel dak is te moeilijk!
– U wordt van advies tot opbrengst ondersteund door ons team
-Uw BTW-teruggaaf wordt verzorgd
– Ons team is altijd dichtbij, met onze vestiging in Ede
– U kiest voor ervaren en goed beoordeelde specialist (Google Review Score: 9,8)

– Van de panelen tot het legplan volledig gebaseerd op uw wensen

Doe een dakscan

Waarom kiezen voor Solention?

Wij begrijpen dat het belangrijk is om een vertrouwde partner te hebben wanneer u zonnepanelen wilt gaan aanschaffen. Solention staat dan ook voor u klaar! Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van zonnestroominstallaties. Daarnaast worden wij door onze klanten beoordeeld met een 9,8.

Wij maken gebruik van eerste klas zonnepanelen, waardoor u jaren plezier kunt hebben van uw duurzame investering.

Vrijblijvende dakscan

Twijfelt u over het aanschaffen van zonnepanelen of weet u niet zeker welke zonnestroominstallatie het beste bij u past? Dan helpen wij u graag in het maken van uw keuze. Wij komen graag langs voor een vrijblijvende afspraak. Zoals wij al zeiden: Solention staat voor u klaar. Vraag nu een dakscan aan of neem contact met ons op!

Vrijblijvende dakscan

Heeft u een vraag of opmerking?

Vul onderstaande gegevens in, dan zullen wij binnen 2 werkdagen contact met u opnemen.