Google Reviews: 4,8/5 

  Actief sinds 2012

Gevestigd in Ede
Google Reviews: 4,8/5 

Glas-glas zonnepanelen

Wat zijn glas-glas zonnepanelen?

Glas-glas zonnepanelen bestaan uit twee lagen glas met daartussen een laag zonnecellen. Doordat de zonnecel ligt opgesloten tussen twee materiaallagen van gelijke samenstelling, wordt de zonnecel minder blootgesteld aan ongelijke spanning als gevolg van temperatuurstijging en -daling. Ook kan vocht de zonnecel niet bereiken. Dit zorgt ervoor dat de zonnecel jarenlang goed beschermd functioneert. De vermogensgarantie deze kwalitatieve zonnepanelen is minimaal 87% bij 30 jaar.

Daarnaast kan het paneel een veel hogere mechanische belasting aan waardoor de kans op micro-cracks, ofwel haarscheurtjes, in de zonnecellen vrijwel is uit te sluiten. Micro-cracks ontstaan door bijvoorbeeld extreme weersomstandigheden zoals een heftige hagelbui. Microcracks zijn voor het blote oog niet zichtbaar, maar ze leiden op termijn vrijwel zeker tot vermogensverlies.

Offerte voor glas-glas zonnepanelen

Het paneel levert u dan ook meer energie (kWh) gedurende de levensduur van het zonnepaneel. De zonnepanelen zijn te combineren met alle type omvormers en zijn volledig voorbereid op energie opslag. Ook gebruik maken van onze glas-glas zonnepanelen? Neem contact op of vraag eenvoudig een offerte aan.

Scroll naar boven