Google Reviews: 4,8/5 

  Actief sinds 2012

Gevestigd in Ede
Google Reviews: 4,8/5 

Het onderhouden van uw zonnepanelen

Het belang van onderhoud van uw zonnepanelen

Onderhoud op uw zonnepanelen hoeft niet vaak te gebeuren, maar het is wel belangrijk. U wilt een zo hoog mogelijk rendement van uw zonnestroominstallatie. Bovendien nemen uw panelen een belangrijke plek in uw energiehuishouding in. Een betrouwbare werking is daarom van extra belang. Met onderhoud op de zonnepanelen voorkomt u storingen. Wij verzorgen het onderhoud op uw zonnestroominstallatie ongeacht of u een onderhoudscontract met ons heeft afgesloten.

In het onderhoud doen we een controle op de volgende aspecten:

Rendement

We controleren de werking door te meten of de opbrengst conform verwachting is. Zo niet, dan achterhalen we de oorzaak daarvan om herstel mogelijk te maken. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de panelen vies zijn geworden in de afgelopen tijd en dat het schoonmaken van de zonnepanelen meer rendement zal opleveren.

Veiligheid

We controleren of uw installatie nog steeds veilig is en volgens de normen werkt. We controleren de bekabeling en kijken of er geen rommel, zoals oude vogelnestjes of blad in de weg zit.

Onderhoudscontract zonnepanelen

Met een onderhoudscontract maken we periodiek met u een afspraak om uw zonnestroominstallatie te onderhouden. Heeft u geen onderhoudscontract? Neem dan contact op voor het inplannen van uw onderhoudsbeurt.

Is er sprake van een storing? Bel ons dan op 0318-3041612.

Scroll naar boven