Google Reviews: 4,8/5 

  Actief sinds 2012

Gevestigd in Ede
Google Reviews: 4,8/5 

Merken zonnepanelen

Solention voert diverse soorten merken zonnepanelen. Alle merken zonnepanelen hebben wij voor u overzichtelijk weergegeven op deze pagina.

SOLARWATT zonnepanelen

Europees marktleider van Duitse oorsprong

In glas-glaspanelen past Solention de zonnepanelen van Solarwatt toe. Solarwatt is leidend op de Europese zonnepanelenmarkt. Het bedrijf is Duits en voor 90% in handen van automerk BMW. Solarwatt heeft één van de meest geautomatiseerde en innovatieve fabrieken ter wereld. De garanties van Solarwatt zijn dan ook indrukwekkend. Er wordt 30 jaar garantie geboden. Er treedt weinig vermogensverlies op gedurende de gehele levensduur. Daardoor leveren de panelen van Solarwatt u meer energie op gedurende de levensduur.

Solarwatt dekt u als klant daarnaast 5 jaar lang voor de gevolgen van diefstal, bedieningsfouten, bliksemschade en andere schade van buitenaf.

WINAICO zonnepanelen

Een glas-foliepaneel met 25 jaar garantie

Van WINAICO voeren wij een glas-foliepaneel met een 25 jaar lange garantie. Die kan het Taiwanese bedrijf bieden door de strenge en uitgebreide kwaliteitscontrole die ze hanteert. Het is een fabrikant met uitgebreide ervaring en expertise in de halfgeleiderindustrie en moderne productietechnologie.

Er worden uitsluitend eersteklas, weerbestendige componenten van gecertificeerde leveranciers toegepast. Dat maakt het WINAICO mogelijk om duurzame panelen te produceren met langdurige prestaties.

DMEGC Solar zonnepanelen

Onderdeel van de Hengdian Group in China

Van DMEGC Solar voeren wij een glas-folie-instappaneel dat wordt geproduceerd in een volledig geautomatiseerde en stofvrije productieomgeving. Er worden strenge eindcontroles gehanteerd om de kwaliteit te waarborgen. DMEGC is onderdeel van de Hengdian Groep in China, een van de grootste private ondernemingen in China. Omdat het een Tier-1 onderneming is met een uitstekende solvabiliteit, zijn de afgegeven garanties verzekerd.

Overzicht van de merken zonnepanelen

Zie hieronder een overzicht tussen de soorten merken zonnepanelen en de belangrijkste specificaties.

 

Solarwatt

WINAICO

DMEGC

Type paneel

Glas-glas

Glas-folie

Glas-folie

Productgarantie

30 jaar

15 jaar

10 jaar

Vermogensgarantie

87% na 30 jaar

80% na 25 jaar

80% na 25 jaar

Aanvullende vragen of weet u welk merk het beste bij uw wensen past? Neem dan contact met ons op!

 

Scroll naar boven