Kosten zonnepanelen

Wat kosten zonnepanelen?

Onze prijzen zijn altijd all-in. Dat wil zeggen dat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij leggen uw installatie aan tot en met de inregeling van de online monitoring van uw zonnepanelen. De investering in uw zonnepanelen hangt af van het type installatie. Om u een indicatie te geven van de kosten van zonnepanelen, treft u hieronder 4 mogelijkheden met bijhorende investering.

Glas-glas zonnepanelen in combinatie met micro-omvormers

Glas-glas zonnepanelen hebben een lange levensduur en een uitstekende vermogensgarantie.
In onderstaande lijst bieden we deze aan met micro-omvormers. Dat betekent dat elk paneel zijn eigen mini-omvormer heeft. Deze gaan 15 jaar langer mee dan een centrale omvormer en zorgen voor een maximale opbrengst per paneel. U kunt met een app per paneel de prestaties monitoren en bewaken. Doordat u geen omvormer in huis heeft, heeft u geen last van geluid binnenshuis.

Glas-glas zonnepanelen in combinatie met SolarEdge omvormer en power optimizers

Door aan de hoog kwalitatieve panelen optimizers te koppelen wordt een maximale opbrengst per paneel behaald. U kunt met een app per paneel de prestaties monitoren en bewaken. De optimizers hebben een gegarandeerde levensduur van 25 jaar. Deze opstelling is smart grid ready, dat betekent dat u hier uw elektrische auto, een laadpaal of bijvoorbeeld een accu op kunt aansluiten.

Glas-folie zonnepanelen in combinatie met micro-omvormers

Glas-folie zonnepanelen hebben een lager opbrengst dan glas/glas panelen, maar ze zijn dan ook goedkoper. Door micro-omvormers aan de panelen te koppelen haalt u maximaal opbrengst uit uw investering. U kunt met een app per paneel de prestaties monitoren en bewaken.

Glas-folie zonnepanelen in combinatie met SolarEdge omvormer en power optimizers

Door aan uw glas-folie zonnepanelen optimizers te koppelen wordt een maximale opbrengst per paneel behaald. Met een app monitort en bewaakt u de prestaties per paneel. Ook deze opstelling is smart grid ready. Daardoor kunt u uw elektrische auto, een laadpaal of bijvoorbeeld een accu op het systeem aansluiten.

Heeft u vragen of opmerkingen over de kosten en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of vraag online een offerte aan!

Offerte aanvragen

Kosten zonnepanelen na de installatie

De kosten na de installatie zijn minimaal. Vuil wordt weliswaar door regen weggespoeld, maar achtergebleven vuil kan het rendement van uw panelen beïnvloeden. Het is dus belangrijk om goed uw zonnepanelen te onderhouden. Het is ook belangrijk om de zonnepanelen goed schoon te houden. U kunt de zonnepanelen zelf schoonhouden of ons vragen eens per jaar uw installatie te inspecteren.

BTW teruggave particuliere zonnepanelen

Worden de panelen op uw privéwoning geplaatst? Dan kunnen wij voor u verzorgen dat u de btw over de zonnepanelen krijgt teruggestort.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan!

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag of opmerking?

Vul onderstaande gegevens in, dan zullen wij binnen 2 werkdagen contact met u opnemen.