Zonnepanelen

De meerwaarde van zonnepanelen

Met de plaatsing van kwalitatieve zonnepanelen maakt u van uw dak een energiecentrale. Daardoor minimaliseert u uw energierekening en verhoogt u de waarde van uw pand. Zodra de zonnepanelen zijn geïnstalleerd, begint u direct met energie opwekken. U hoeft zich niet langer zorgen te maken over prijsstijgingen van uw energieleverancier. Zonnepanelen zijn geschikt voor het wisselvallige Nederlandse klimaat. Om die redenen ziet u vaak zonnepanelen op het dak in vrijwel heel Nederland. Uw zonnepanelen werken namelijk ook als het koud is. Met felle zon is de optimale temperatuur zelfs onder de tien graden.

Levensduur van zonnepanelen

Natuurlijk is felle zon ideaal, maar ook bij bewolking komt er nog genoeg licht langs of door de wolken om energie op te wekken. Alleen bij zeer zwaar bewolkt weer komt er niet voldoende licht door de wolken heen. Solention biedt daarnaast verschillende soorten zonnepanelen aan, zodat we u kunnen voorzien van het best passende materiaal. Omdat wij uitsluitend werken met zonnepanelen van zeer hoge kwaliteit, bent u verzekerd van een lange levensduur (30 tot 40 jaar) en verliezen de zonnepanelen minimaal rendement als ze ouder worden.

Vraag offerte aan

Werkwijze zonnepanelen plaatsen

Lees hieronder stapsgewijs hoe het plaatsen van zonnepanelen bij Solention in zijn werk gaat:

1. Allereerst inventariseren we uw mogelijkheden: we bekijken het beschikbare oppervlak en uw huidige energieverbruik. Op basis hiervan berekenen we de geschatte besparing op uw energierekening.

2. Vervolgens stellen we een concreet voorstel op voor uw zonnestroominstallatie. Dat is inclusief omvormer, montagesysteem en bekabeling. Wat dat precies inhoudt leest u hier. We doen u een prijsvoorstel en geven een overzicht wat de opbrengsten van uw investering zijn.

3. We spreken met u een datum af voor de plaatsing van uw zonnepanelen. U hoeft alleen bij uw energieleverancier aan te melden dat u zelf energie gaat opwekken, verder hoeft u niets voor te bereiden. Als u niet over een geschikte meter beschikt, vervangt uw energiebedrijf deze kosteloos.

4. Ons montageteam plaatst uw installatie op de afgesproken dag. Alle bekabeling wordt uit het zicht verwerkt. Voor de omvormer kiezen we, in overleg met u, een plek waar hij niet in de weg hangt.

5. Voor al uw vragen en onduidelijkheden over de werking van uw energiecentrale staat wij u, tijdens en na de installatie, bij. Daarvoor belt u met ons kantoor op 0318-304612.

6. Maar onze ontzorging gaat verder dan de oplevering van uw nieuwe systeem. We bieden een serviceabonnement dat maandelijks opzegbaar is. Daarin verzorgen we kleine reparaties, preventief onderhoud en bieden we de mogelijkheid om periodiek uw zonnepanelen schoon te maken.

Vraag een offerte aan of vul het contactformulier in voor eventuele vragen!

Offerte aanvragen Contact opnemen

Heeft u een vraag of opmerking?

Vul onderstaande gegevens in, dan zullen wij binnen 2 werkdagen contact met u opnemen.