Zonnepanelen Wijchen

Zonnepanelen op uw dak in Wijchen

Als inwoner van Wijchen ziet u uw buren in hoog tempo zonnepanelen op de daken aanbrengen. En u wilt niet achterblijven want de voordelen daarvan zijn groot. 

Uiteraard bespaart u op uw kosten. Met gratis zonne-energie voorziet u in een belangrijk deel van uw energiebehoefte. Dat betekent een structureel lagere energierekening. Uw spaargeld rendeert daardoor positief. 

Bovendien stijgt de waarde van uw woning. Een woning met een A-, B- of C-label wordt voor een hogere prijs verkocht dan een soortgelijke woning met een D-label. Bovendien is de vraag naar duurzame en energiezuinige woningen groter dan het aanbod. Tot slot zorgt u ook voor een duurzame wereld en dat voelt niet alleen in de portemonnee goed. Vraag nu een offerte op maat aan!

De voordelen van zonnepanelen

Er zitten een aantal voordelen aan het aanschaffen van onze zonnepanelen, namelijk:

– Door te investeren in onze zonnepanelen levert het u een kostenbesparing op
– U bespaart zo honderden euro’s per jaar (afhankelijk van uw positie in Ede
– De waarde van uw woning stijgt
– U levert een mooie bijdrage aan een duurzame wereld
– U kiest voor een partij die ervaren is in de aanleg van zonnestroominstallaties (Google Review Score: 9,8)
– Wij hebben kwalitatief goed materiaal waardoor u profiteert van een lange garantieperiode

Gratis dakscan

Waarom kiezen voor Solention?

Voor de aanleg van zonnepanelen kiest u bij voorkeur een partij die ervaren is in de aanleg daarvan. De aanleg moet secuur plaatsvinden zodat de installatie veilig en betrouwbaar is en een lange levensduur kent. Door gebruik te maken van kwalitatief goed materiaal profiteert u daarnaast van een lange garantieperiode. Dat is waar Solention voor staat. Ons getrainde en geroutineerde team legt al meer dan 15 jaar zonnepanelen in Wijchen. We werken uitsluitend regionaal vanuit ons hoofdkantoor in Ede. Dus ook voor bijvoorbeeld zonnepanelen in Oss bent u bij ons aan het juiste adres.

We maken uitsluitend gebruik van eersteklas materiaal van tier-1 fabrikanten. De projecten die we realiseren zijn uiteenlopend. We leveren zowel maatwerk voor kleine en grote huiseigenaren als voor kleinere en grotere MKB-bedrijven.

Zonnepanelen op uw dak in Wijchen?

Als betrouwbaarheid, kwaliteit en ervaring voor u belangrijke criteria zijn nodigen we u uit om op onze website een offerte aan te vragen. Heeft u een complex project voor ogen, speciale eisen of een lastig dak? Dan komt een van onze adviseurs graag bij u langs in Wijchen om u te helpen een keuze te maken voor een van onze oplossingen. Daarnaast kan u ook altijd online een gratis offerte aanvragen!

Gratis dakscan

Heeft u een vraag of opmerking?

Vul onderstaande gegevens in, dan zullen wij binnen 2 werkdagen contact met u opnemen.