Zonnepanelen Wageningen

Zonnepanelen laten plaatsen in Wageningen

In Wageningen bevindt u zich in goed gezelschap als het gaat over het aanschaffen van zonnepanelen. De WUR wekte in 2018 meer duurzame energie op dan het gebruikte en is de groenste en meest duurzame universiteit ter wereld.

Als kleinere energieopwekker verkeert u in ieder geval in de wetenschap dat uw spaargeld goed rendeert. Zonnepanelen op uw dak in Wageningen leveren u een aantrekkelijke reductie op uw energienota op. De terugverdientijd van de installatie is inmiddels al gedaald naar zes jaar. Daarnaast stijgt uw woningwaarde. Met een A-, B- of C-energielabel heeft uw huis een hogere waarde dan een vergelijkbare woning met een lager label. 

En uiteraard draagt u bij aan een duurzame wereld en niet alleen omdat uw dak is omgevormd tot een mini-energiecentrale. Met een gemiddelde levensduur van dertig jaar wekt uw zonnestroominstallatie gemiddeld vijftien keer zoveel energie op dan het kost om ze te maken. Vraag nu ook een offerte aan voor uw eigen woning of pand!

Offerte aanvragen

Waarom Solention?

Solention is een regionale aanbieder van zonnestroominstallaties. We zijn gevestigd in Ede en zijn een vaste bezoeker van woningeigenaren en ondernemers die zonnepanelen in Wageningen willen laten plaatsen.

We maken uitsluitend gebruik van eersteklas materiaal van tier-1 fabrikanten. We leveren veelal maatwerk en kunnen uitdagende projecten aan. Met ruim 15 jaar ervaring bent u ervan verzekerd dat wij een ervaren team meebrengen. Daardoor realiseren we projecten met een betrouwbare werking en een lange levensduur. Naast Wageningen zijn we ook in de regio actief en installeren we o.a. ook zonnepanelen in Arnhem

Een offerte voor zonnepanelen in Wageningen

De opbrengst van uw zonnepanelen zijn uiteraard erg van belang. Daar vertellen wij u graag meer over. Heeft u voor ons een uitdaging en wilt u eerst met ons in gesprek om te kijken welke oplossing wij u adviseren, dan komt een van onze adviseurs graag bij u langs in Wageningen. Of u gebruikt onderstaande knop om direct een gratis offerte aan te vragen.

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag of opmerking?

Vul onderstaande gegevens in, dan zullen wij binnen 2 werkdagen contact met u opnemen.