Google Reviews: 4,7/5 

Gevestigd in Ede
Google Reviews: 4,7/5 

Zonnepanelen voor uw bedrijf

Zakelijk investeren in zonnepanelen

Investeren in zonnepanelen voor uw bedrijf is een slimme keuze. U maakt een belangrijke stap in de verduurzaming van uw pand en bespaart direct op energiekosten. Daarnaast doet u een investering met een hoog rendement, welke u binnen 6 tot 8 jaar terugverdient.

Voor ondernemers is de investering in zonnepanelen extra aantrekkelijk door gebruik te maken van diverse subsidies en fiscale voordelen zoals de KIA, EIA, ISDE, SDE+ en SDE++. Onze adviseurs geven u graag inzicht in welke voordelen relevant zijn in uw situatie.

Energielabel C verplicht voor bedrijfspand in 2023

Heeft u een bedrijfspand met een oppervlakte groter dan 100 m²? Vanaf 1 januari 2023 wordt u dan verplicht om minimaal energielabel C te hebben. Als u hier niet aan voldoet mag het niet langer als werkplek gebruikt worden. Vanaf 1 januari 2030 moet uw bedrijfspand zelfs verplicht energielabel A hebben. Deze regeling geldt niet alleen voor uw eigen bedrijfspand maar als ook u uw bedrijfspand verhuurt.

Vrijblijvend advies van onze specialisten

Bent u benieuwd wat het verduurzamen van de elektriciteitsbehoefte van uw organisatie voor u betekent neemt u dan contact op met één van onze specialisten in de zakelijke markt. Naast een legplan gebaseerd op het dak van uw bedrijfspand nemen we fiscale voordelen, subsidies en financieringsmogelijkheden mee in ons advies op maat. Zo krijgt u direct inzicht in de benodigde investering, de potentiële opbrengsten en de terugverdientijd.

Voordelen zakelijke zonne-installatie via Solention:

• Bespaar op energiekosten en verdien uw investering in 6-8 jaar terug
• Volledig ondersteund van advies tot opbrengst
• Subsidie aanvragen worden verzorgd
• Ruime ervaring met zowel kleine- als grootschalige projecten
• Eén persoonlijk aanspreekpunt
• Google Review Score: 4,8 / 5

Scroll naar boven