Zonnepanelen op het dak

Zonnepanelen schuin dak

Meer informatie

Zonnepanelen plat dak

Meer informatie

Zonnepanelen laten plaatsen op een dak

In Nederland hebben de meeste daken een hellingsgraad die goed geschikt is voor een optimale energieopbrengst. Dat is een dakhelling van 36 graden. Als uw dak op het zuiden ligt is dat mooi, maar ook op het westen of oosten leveren uw zonnepanelen op het dak een goed rendement. Dat rekenen wij precies voor u uit.

De plaatsing op een schuin dak is eenvoudig. Er hoeven vrijwel nooit aanpassingen gedaan te worden. We brengen een frame aan dat onder de dakpannen aan het hout wordt bevestigd. De zonnepanelen worden met een klemsysteem aan het frame vastgezet. 

Met zonnepanelen op een plat dak heeft u het voordeel dat we de oriëntatie op het zuiden en de hellingshoek van de panelen zelf kunnen bepalen. Daarbij is de montage gemakkelijk. De panelen worden vastgeschroefd aan een frame dat met gewichten wordt gefixeerd. Daardoor blijven de panelen ook bij storm op hun plaats. 

De constructie van uw platte dak moet wel bestand zijn tegen het gewicht van de complete installatie. De meeste daken in Nederland kunnen dit gewicht gemakkelijk aan. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan!

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag of opmerking?

Vul onderstaande gegevens in, dan zullen wij binnen 2 werkdagen contact met u opnemen.