Zonnepanelen Nijmegen

Zonnepanelen op uw dak in Nijmegen

Wij vertellen u graag waarom u moet kiezen voor zonnepanelen in Nijmegen. In de oudste stad van Nederland wordt namelijk hard gewerkt aan een record aantal zonnepanelen op de daken. De voordelen zijn dan ook groot. Ook voor u als eigenaar van een woning of pand in Nijmegen.

De investering in zonnepanelen levert in de eerste plaats een verlaagde energienota op. Daarnaast verhoogt het de waarde van uw vastgoed. Niet alleen gaan woningen met een A, B of C-energielabel voor een hogere prijs van de hand dan vergelijkbare woningen met lager label, ook is er veel vraag naar energiezuinige woningen. 

Natuurlijk draagt u ook uw steentje bij aan een duurzame wereld. De terugverdientijd van een zonnestroominstallatie is inmiddels al gedaald tot 6 jaar. Beter kan uw spaargeld niet renderen. Vraag direct een gratis dakscan aan!

De voordelen van zonnepanelen

Er zitten een aantal voordelen aan het aanschaffen van onze zonnepanelen, namelijk:

– Door te investeren in onze zonnepanelen levert het u een kostenbesparing op
– U bespaart zo honderden euro’s per jaar (afhankelijk van uw positie in Ede
– De waarde van uw woning stijgt
– U levert een mooie bijdrage aan een duurzame wereld
– U kiest voor een partij die ervaren is in de aanleg van zonnestroominstallaties (Google Review Score: 9,8)
– Wij hebben kwalitatief goed materiaal waardoor u profiteert van een lange garantieperiode

Gratis dakscan

Solention: uw partner in duurzame energie

Onze historie is weliswaar niet zo indrukwekkend als die van de stad Nijmegen, maar als installateur van zonnepanelen zijn wij wel al meer dan 15 jaar actief. Daardoor is ons installatieteam zeer ervaren en staan wij vierkant voor onze kwaliteit. Naast Nijmegen zijn wij ook actief in de regio en plaatsen we o.a. ook kwalitatieve zonnepanelen in Wijchen

De zonnestroominstallaties die wij opleveren kennen consequent een betrouwbare werking. Dat wij uitsluitend gebruik maken van hoogkwalitatief materiaal van tier-1 fabrikanten draagt daaraan bij. U profiteert daardoor bovendien van een lange garantietermijn en een aanhoudend hoge energieopbrengst. 

Gratis dakscan voor zonnepanelen in Nijmegen

Als u benieuwd bent naar de verschillende merken zonnepanelen die wij aanbieden kunt u kijken op merken zonnepanelen. Heeft u echter een project voor ogen dat maatwerk vraagt en u vindt niet voldoende informatie op onze website, dan komt een van onze adviseurs graag bij u langs. 

Want een hoge opbrengst realiseren we ook voor daken waar enige schaduwwerking onvermijdelijk is en voor andere lastige daken. In dat geval maken we met u een plan om het maatwerk voor zonnepanelen in Nijmegen op uw pand te realiseren. Direct een offerte aanvragen gaat het snelst. Dat doet u met onderstaande knop.

Gratis dakscan

Heeft u een vraag of opmerking?

Vul onderstaande gegevens in, dan zullen wij binnen 2 werkdagen contact met u opnemen.