Google Reviews: 4.8 / 5
4.8/5

Zonnepanelen op uw bedrijfspand: dé slimme investering

Met een glimlach realiseren wij zonnestroominstallaties waarmee u
zorgeloos geniet van de kracht van de zon

Zakelijk investeren in zonne-energie

Het proces

Een zakelijke keuze voor eigen opwek van zonnestroom gaat dikwijls gepaard met een complex proces van voorbereidingen. Wat zijn de mogelijkheden van het pand? Hoe zit het met de dakbelasting? Hoe staat het met de dakbedekking? Hoe zit het met de elektra aansluiting? Wat gaat mijn verzekeraar ervan vinden? Wat voor subsidies zijn er? Welke specifieke wet- en regelgeving geldt er in mijn situatie? Kan ik ook financieren? En ga zo maar door.

Vijfstappenplan

Bij Solention hebben we dagelijks met deze thema’s te maken, en inmiddels veel ondernemers door dit oerwoud mogen leiden. Om u te helpen met het maken van de beste keuze hebben wij een vijfstappenplan ontwikkeld. Dit stappenplan leidt u op een ongedwongen wijze naar de realisatie van en eigen zonnestroomcentrale. Maar u heeft ook de mogelijkheid om na elke stap uit te stappen als u geen reden ziet om ermee door te gaan.

+
Zonnestroominstallaties gerealiseerd

Uw zakelijke zonnestroominstallatie
gerealiseerd in 5 stappen

In vijf stappen begeleiden we u van een kosteloos oriëntatiegesprek tot aanleg en exploitatie van uw zonnestroominstallatie.

Uw zakelijke zonnestroominstallatie
gerealiseerd in 5 stappen

Stap 1

Stap 2

Stap 3

Stap 4

Stap 5

01.

Uw behoeften in kaart

In dit kosteloze kennismakingsgesprek brengen wij uw behoeften in kaart rondom het opwekken van uw eigen elektriciteit.

Daarnaast verkennen wij de mogelijkheden en beperkingen rondom de aanleg van een zonnestroominstallatie.

02.

De routekaart

Wij presenteren u een gepersonaliseerde routekaart om te komen tot eigen opwek van elektriciteit.

03.

De reis

In deze reis gaan wij voor u aan de slag met alle stappen die genomen moeten worden om te komen tot een zorgvuldig besluit tot investeren in een eigen zonnestroomcentrale. Welke stappen dat voor u zijn, staat beschreven in uw routekaart. Denk aan thema’s als: dakbelasting, verzekering, netaansluiting/verzwaring, subsidieaanvraag, financiering, etc.

04.

Overeenkomst

Op basis van reis die we hebben afgelegd in stap 3 zijn we gekomen overeenstemming over de aanleg van een zonnestroomcentrale op uw dak.

Alle variabelen zijn overwogen en met u besproken. De contractstukken zijn opgemaakt en worden getekend. De opdracht tot aanleg is een feit.

05.

Aanleg en exploitatie

Nadat de zonnestroomcentrale is aangelegd, gekeurd en opgeleverd start de exploitatiefase. Afhankelijk van de wat we hebben afgesproken blijven wij betrokken bij de uitvoering van service en onderhoud, en volgen wij de prestaties van de zonnestroomcentrale.

Wanneer er een prestatieovereenkomst is afgesloten dragen we zorg voor het behalen van de gestelde doelen.

Ruime ervaring in zakelijke projecten

Video afspelen

Energielabel C verplicht voor bedrijfspanden in 2023

Wij ondersteunen u graag bij het verduurzamen van uw bedrijfspand.

Heeft u een bedrijfspand met een oppervlakte groter dan 100 m²? Vanaf 1 januari 2023 wordt u dan verplicht om minimaal energielabel C te hebben. Als u hier niet aan voldoet mag het niet langer als werkplek gebruikt worden. Vanaf 1 januari 2030 moet uw bedrijfspand zelfs verplicht energielabel A hebben. Deze regeling geldt niet alleen voor uw eigen bedrijfspand maar als ook u uw bedrijfspand verhuurt.

De zonovergoten voordelen van zonnepanelen door Solention

Hier staan wij voor

Altijd de beste deal

Met oog voor uw wensen verzekeren wij u van de beste deal.

Eén aanspreekpunt

Geen keuzemenu's, maar één vast aanspreekpunt.

Maatwerk

Bij ons is maatwerk de standaard. Geen dak is onmogelijk.

Service met een lach

Wij zijn specialisten met plezier in ons vak en dat merkt u!

Van A tot Z geregeld

Wij ondersteunen u van aanvraag tot opbrengst.

Partner in duurzaam leven

Wij zijn uw partner in de transitie naar duurzame energiebronnen.

onze projecten

Van zakelijke projecten bestaande uit 40 zonnepanelen tot projecten van 4000 zonnepanelen.

Antwoord op uw vragen van een specialist in zonne-energie

Veelgestelde vragen

Antwoord op veelgestelde vragen van onze klanten.

Onze gespecialiseerde adviseurs voorzien u graag van een vrijblijvend legplan. Doe een dakscan om de mogelijkheden van uw bedrijfspand te ontdekken.

Als ondernemer kunt u gebruik maken van diverse subsidies voor de verduurzaming van uw bedrijfspand. Onze adviseurs beoordelen voor welke subsidies u in aanmerking komt en verzorgen ook de aanvraag van beschikbare subsidies.

De terugverdientijd van uw installatie hangt af van uw bedrijfspand, de gekozen producten, fiscale voordelen en subsidies. Onze adviseurs voorzien u graag van een vrijblijvende berekening.

Als ondernemer kunt u gebruik maken van diverse fiscale voordelen voor de verduurzaming van uw bedrijfspand. Onze adviseurs beoordelen voor welke fiscale voordelen u in aanmerking komt en verzorgen ook de aanvraag.

Scroll naar top