Google Reviews: 4,8/5 

  Actief sinds 2012

Gevestigd in Ede
Google Reviews: 4,8/5 
Google Reviews: 4.8 / 5
4.8/5

Zonnepanelen op uw bedrijfspand: een slimme investering

Solention is uw partner in duurzame energie opwekking

Zakelijk investeren in zonne-energie

Het proces

Een zakelijke keuze voor eigen opwek van zonnestroom gaat dikwijls gepaard met veel vragen en een complex proces van voorbereidingen. Wat zijn de mogelijkheden van het pand? Hoe zit het met de dakbelasting? Hoe staat het met de dakbedekking? Hoe zit het met de elektra aansluiting? Wat gaat mijn verzekeraar ervan vinden? Wat voor subsidies zijn er? Welke specifieke wet- en regelgeving geldt er in mijn situatie? Kan ik ook financieren? En ga zo maar door.

Vijfstappenplan

Bij Solention hebben we dagelijks met deze thema’s te maken, en inmiddels veel ondernemers door dit oerwoud aan vragen, obstakels, mogelijk- en onmogelijkheden heden mogen leiden. Om u te helpen bij het maken van de beste keuzes hebben wij een vijfstappenplan ontwikkeld. Dit stappenplan leidt u op een heldere en eenvoudige wijze naar de realisatie van en eigen ‘zonnestroomcentrale’.

Zonnestroominstallaties gerealiseerd
+

Uw zakelijke zonnestroominstallatie
gerealiseerd in 5 stappen

In vijf stappen begeleiden we u van een oriëntatiegesprek tot aanleg en exploitatie van uw zonnestroominstallatie. Na elke stap bepaald u of en wanneer we samen de volgende stap gaan nemen.

Uw zakelijke zonnestroominstallatie
gerealiseerd in 5 stappen

Stap 1

Stap 2

Stap 3

Stap 4

Stap 5

01.

Uw behoeften in kaart

Wij brengen uw behoeften in kaart rondom het opwekken van uw eigen zonnestroom.

Daarnaast verkennen wij de mogelijkheden en beperkingen rondom de aanleg van uw zonnestroominstallatie. Deze zaken brengen we samen en adviseren de meest optimale oplossing.

02.

De routekaart

Wij presenteren u een gepersonaliseerde routekaart om te komen tot eigen opwek van zonnestroom.

03.

De reis

Een reis moet je plannen en dat is precies wat we samen met u gaan doen. We hebben de route uitgestippeld in de route kaart en nu verdelen we onderling de stappen. Welke stappen zet u en welke stappen zetten wij? Denk hierbij aan thema’s zoals:

  • Dakbelasting
  • Verzekering
  • Peak shaving
  • Netaansluiting/verzwaring
  • Subsidieaanvraag, financiering, etc.

04.

Overeenkomst

Op basis van de geplande route en de reisbestemming zijn we gekomen tot overeenstemming over de aanleg van een zonnestroomcentrale ten behoeve van uw onderneming.

Alle variabelen zijn afgewogen, besproken, uw offerte is akkoord en de reis gaat nu echt beginnen. De opdracht tot aanleg is een feit.

05.

Aanleg en exploitatie

Nadat de zonnestroomcentrale is aangelegd, gekeurd en opgeleverd start de exploitatiefase. Afhankelijk van de gemaakte afspraken blijven wij betrokken bij de uitvoering van service en onderhoud, en volgen wij de prestaties van uw zonnestroomcentrale.

Ruime ervaring in zakelijke projecten

Video afspelen

Onze projecten

Van zakelijke projecten bestaande uit 40 zonnepanelen tot projecten van duizenden zonnepanelen.

Scroll naar boven