Google Reviews: 4,8/5 

Gevestigd in Ede
Google Reviews: 4,8/5 
Google Reviews: 4,8 / 5
4.8/5

Zonnepanelen door Solention: de voordelen op een rij

Solention is uw partner in duurzame energie opwekking

Over Solention

Als u op het punt staat om zonnepanelen aan te schaffen of u wilt geïnformeerd worden over de mogelijkheden en toepassingen van zonnepanelen, energieopslag middels batterijen en slimme energie management systemen? Dan vindt u bij Solention alle informatie die u nodig heeft.

Solention BV houdt zich al meer dan 10 jaar bezig met de verkoop en installatie van zonne-stroom installaties bij particulieren en bedrijven die daarmee hun eigen stroom opwekken, deze opgewekte stroom kunnen opslaan en daardoor zowel goed bezig zijn voor hun portemonnee* als voor het milieu.

Als onder andere Premium Partner van Solarwatt zonnepanelen, dé Duitse kwaliteitsfabrikant van kwalitatief zeer hoogstaande zonnepanelen en Goud Installateur van Enphase omvormers en batterijen. Hiermee is ons advies, de verkoop en het installeren van uw zonnestroominstallatie bij Solention in goed handen.

* i.c.m EMS en afhankelijk van uw energiecontract.

  • Hoogwaardige zonnepanelen en omvormers
  • Best mogelijke prestaties en garanties
  • Eigen monteurs
  • Google reviews: 4,8/5
  • Specialist in zonne-energie, actief sinds 2012
  • Ondersteuning gedurende de gehele levensduur van de installatie

Onze zonnepanelen

Solarwatt

De nieuwste generatie glas-glas zonnepanelen van SOLARWATT hebben een opbrengst die gegarandeerd 25% boven de industrienorm liggen. Bovendien zijn deze panelen aanzienlijk beter bestand tegen weersinvloeden zoals hagelbuien, dan reguliere glas-folie panelen. Het resultaat: uitstekende bescherming tegen prestatievermindering en een toename van de levensduur van 33%.

Solarwatt glas-folie zonnepanelen worden gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een optimale terugverdientijd. De panelen zijn volledig zwart, wat zorgt voor een stijlvol uiterlijk.

DMEGC

Met DMEGC Solar Energy zonnepanelen kiest u voor een kwalitatief, scherp geprijsd glas-folie paneel. Door een state-of-the-art productieproces en strenge eindcontroles bent u verzekerd van een paneel welke optimaal presteert.

De verschillen: glas-glas vs glas-folie

Onze omvormers

Scroll naar boven