Zilver: 17 zonnepanelen inclusief montage

6.724

excl. BTW

Bent u op zoek naar een zonnestroominstallatie welke optimale prestaties levert voor een aantrekkelijk investeringsbedrag? Kies dan voor ons zilveren pakket.

Met SOLARWATT glas-folie zonnepanelen, een SolarEdge omvormer en power optimizers kiest u voor een combinatie van kwalitatieve producten, uitstekende prestaties, eenvoudige prestatiemonitoring en een stijlvol uiterlijk.

Meer over dit pakket

  • 17 SOLARWATT ECO 360 glas-folie zonnepanelen
  • 17 SolarEdge Power Optimizers
  • SolarEdge omvormer
  • Hoogwaardig montagesysteem
  • Montage door gecertificeerde monteurs
  • BTW-teruggaaf
  • Prestatiemonitoring

Zonnepanelen

SOLARWATT glas-folie zonnepanelen worden gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een optimale terugverdientijd. De panelen zijn volledig zwart, wat zorgt voor een stijlvol uiterlijk.

Omvormer

Elk zonnepaneel op uw dak voorzien van een Power Optimizer. In combinatie met de zeer efficiënte SolarEdge omvormers wekken ze de maximale hoeveelheid energie op, ongeacht schaduw, vervuiling en andere factoren, om uw huis meer elektriciteit te leveren gedurende de levensduur van het systeem.

Monitoring

Met een gebruiksvriendelijke app heeft u real-time inzicht in uw energieproductie en verbruik. Daarnaast monitoren en bewaken wij uw installatie op paneelniveau, zodat u zorgeloos kunt opwekken.

Bij de aanschaf van een zonne-installatie investeert u in de toekomst. De keuze voor ons zilveren pakket bestaande uit kwalitatieve producten met bijbehorende product- en vermogensgaranties sluit hier op aan.

SOLARWATT & SolarEdge

SOLARWATT biedt uitzonderlijk goede garanties, met heldere voorwaarden. Zo krijgt u standaard 15 jaar productgarantie en 25 jaar vermogensgarantie. Ook SolarEdge biedt uitstekende garanties, met 25 jaar garantie op haar optimizers en 12 jaar garantie op omvormers.

Montage

Uiteraard krijgt u een montagegarantie van Solention, gedurende vijf jaar na oplevering van uw systeem. Ook na deze vijf jaar ondersteunen we u bij problemen en storingen, echter onder reguliere voorwaarden.

Scroll naar top