Google Reviews: 4,8/5 

  Actief sinds 2012

Gevestigd in Ede
Google Reviews: 4,8/5 

Excellent: 11 zonnepanelen inclusief montage

7.447

Uitgangspunten prijsindicatie

 • Schuin pannendak
 • Eén aaneengesloten dakvlak
 • Meterkast is geschikt en voldoet aan de eisen
 • Locatie maximaal 25km vanaf Ede
 • Incl. montage
 • Excl. inzet verreiker/verhuislift - indien van toepassing
 • Excl. bouwkundige aanpassingen

Benut de volledige kracht van de zon en kies voor zekerheid en betrouwbaarheid met een installatie voorzien van de meest geavanceerde zonnepanelen en omvormers, de beste vermogens- en productgaranties en uitstekende prestatiemonitoring.

Het Excellent pakket combineert SOLARWATT glas-glas zonnepanelen en Enphase micro-omvormers, waarmee u een investering doet in een duurzame toekomst zonder zorgen.

Vraag direct uw offerte aan

Meer over dit pakket

 • 11 SOLARWATT 405WP glas-glas zonnepanelen
 • 11 Enphase micro-omvormers
 • Hoogwaardig montagesysteem
 • Montage door gecertificeerde monteurs
 • Online prestatiemonitoring

Het Excellent pakket bestaat uit een selectie van de beste producten en materialen waarmee u verzekerd bent van een optimaal presterend systeem.

SOLARWATT

De nieuwste generatie glas-glas zonnepanelen van SOLARWATT hebben een opbrengst die gegarandeerd 25% boven de industrienorm liggen. Bovendien zijn deze panelen aanzienlijk beter bestand tegen weersinvloeden zoals hagelbuien, dan reguliere glas-folie panelen. Het resultaat: uitstekende bescherming tegen prestatievermindering en een toename van de levensduur van 33%.

Enphase

Met een micro-omvormer van Enphase onder ieder zonnepaneel bent u verzekerd van optimale prestaties. Ieder paneel wordt voorzien van een eigen omvormer, wat zorgt voor een zo hoog mogelijke opbrengst. Ook is een Enphase systeem eenvoudig uit te breiden, indien uw energiebehoefte in de toekomst groeit. U heeft geen daarnaast geen last van geluid binnenshuis en monitort eenvoudig de prestaties van ieder paneel via een app. Ten slotte kiest u met Enphase voor het meest brandveilige systeem op de markt.

Bij de aanschaf van een zonne-installatie investeert u in de toekomst. De keuze voor het Excellent pakket bestaande uit hoogwaardige producten met uitstekende product- en vermogensgaranties sluit hier perfect op aan.

SOLARWATT & Enphase

SOLARWATT biedt uitzonderlijk goede garanties, met heldere voorwaarden. Zo krijgt u standaard 30 jaar productgarantie en 30 jaar lineaire vermogensgarantie (98-87%). Daarnaast krijgt u vijf jaar lang een gratis all-risk verzekering waarmee volledig gedekt bent voor de meest uiteenlopende schades, gemiste opbrengsten of tegenvallende prestaties. Ook Enphase biedt uitstekende garanties, met een productgarantie van 25 jaar. De levensduur van reguliere omvormers bedraagt in tegenstelling circa 8 jaar.

Montage

Uiteraard krijgt u een installatiegarantie van Solention, gedurende vijf jaar na oplevering van uw systeem. Ook na deze vijf jaar ondersteunen we u te allen tijde bij problemen en storingen, echter onder reguliere voorwaarden.

Scroll naar boven