Brons: 11 zonnepanelen inclusief montage

4.211

excl. BTW

Voordelig genieten van de kracht van zonne-energie? Kies dan voor een kosteneffectieve investering in een zonnestroominstallatie met ons voordelige pakket Brons.

Het pakket bevat DMEGC zonnepanelen en een SMA omvormer, waarmee u verzekerd bent van een uitstekend rendement en een erg gunstige deal!

Meer over dit pakket

  • 11 DMEGC glas-folie zonnepanelen
  • SMA omvormer
  • Montagesysteem
  • Montage door gecertificeerde monteurs
  • BTW-teruggaaf
  • Prestatiemonitoring

Zonnepanelen

Met DMEGC Solar Energy zonnepanelen kiest u voor een kwalitatief, scherp geprijsd glas-folie paneel. Door een state-of-the-art productieproces en strenge eindcontroles bent u verzekerd van een paneel welke optimaal presteert.

Omvormer

SMA omvormers staan bekend om een hoog rendement en uitstekende prestatiemonitoring. Zo monitort SMA de werking van uw omvormer en wordt u direct geïnformeerd wanneer een fout wordt vastgesteld. Dat beperkt de uitvaltijd en bespaart tijd en geld. Op basis van regelmatige prestatierapporten worden daarnaast waardevolle conclusies over uw gehele systeem getrokken.

DMEGC & SMA

DMEGC zonnepanelen hebben een productgarantie van 10 jaar. Daarnaast hebben ze een vermogensgarantie van 90 procent bij een levensduur van 10 jaar en 80 procent bij een levensduur van 25 jaar. SMA omvormers hebben een productgarantie van 5 jaar.

Montage

Uiteraard krijgt u een installatiegarantie van Solention, gedurende vijf jaar na oplevering van uw systeem. Ook na deze vijf jaar ondersteunen we u te allen tijde bij problemen en storingen, echter onder reguliere voorwaarden.

Scroll naar top