Google Reviews: 4,7/5 

Gevestigd in Ede
Google Reviews: 4,7/5 
Google Reviews: 4.8 / 5
4.8/5

Uw prijsindicatie voor pakket zilver: maatwerk

Google Reviews: 4.8 / 5
4.8/5

Uw prijsindicatie voor pakket zilver: maatwerk

Vanuit Ede realiseren wij zonnestroominstallaties waarmee u
zorgeloos geniet van de kracht van de zon

vijf simpele stappen De stappen tot uw zonnestroominstallatie

Met dit stappenplan willen wij u helpen bij het maken van de keuze die het beste bij u past. Geeft u een

voorlopig akkoord?

U kiest voor Solention voor de realisatie van uw zonnestroominstallatie.

 

Het definitieve voorstel wordt vastgesteld aan de hand van een bezoek aan huis van onze adviseur.

 

De totaalprijs kan afwijken van de prijsindicatie, bijvoorbeeld door een hoger of lager aantal zonnepanelen.

 

Sluit het definitieve voorstel niet aan op uw verwachtingen? Dan kunt u uiteraard kosteloos annuleren.

 Dan zetten wij ons maximaal in voor de realisatie van een zonnestroominstallatie die perfect aansluit op uw persoonlijke situatie en wensen.

Prijsindicatie

Voorlopig akkoord

Bezoek aan huis

Definitief akkoord

Installatie

vijf simpele stappen De stappen tot uw zonnestroominstallatie

Met dit stappenplan willen wij u helpen bij het maken van de keuze die het beste bij u past. Geeft u een voorlopig akkoord?  Dan zetten wij ons maximaal in voor de realisatie van een zonnestroominstallatie die perfect aansluit op uw persoonlijke situatie en wensen.

1. Prijsindicatie

2. Voorlopig akkoord

3. Bezoek aan huis

4. Definitief akkoord

5. Installatie

Uw zonnestroominstallatie

Op basis de hoogte van uw verbruik wordt er een voorstel op maat voor u gemaakt. DMEGC glas-folie zonnepanelen in combinatie met Enphase micro-omvormers geplaatst. DMEGC zonnepanelen worden gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een optimale terugverdientijd.

Prijsindicatie

Inhoud van uw pakket:

  • DMEGC glas-folie zonnepanelen
  • Enphase micro-omvormers
  • Hoogwaardig montagesysteem
  • Montage door gecertificeerde monteurs
  • Online prestatiemonitoring

U investeert hiermee in een installatie voorzien van kwalitatieve producten, waarmee uitstekende prestaties en eenvoudige prestatiemonitoring gegarandeerd worden.

Het zilveren pakket combineert SOLARWATT glas-folie zonnepanelen en Enphase micro-omvormers, waarmee u een investering doet in een duurzame toekomst zonder zorgen.

Eigenschappen en voordelen

Het zilveren pakket bestaat uit een selectie van hoogwaardige producten en materialen waarmee u kiest voor optimale prestaties voor een aantrekkelijk investeringsbedrag.

DMEGC glas-folie zonnepanelen worden gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een optimale terugverdientijd. De panelen zijn volledig zwart, wat zorgt voor een stijlvol uiterlijk.

Met een micro-omvormer van Enphase onder ieder zonnepaneel bent u verzekerd van optimale prestaties. Ieder paneel wordt voorzien van een eigen omvormer, wat zorgt voor een zo hoog mogelijke opbrengst. Ook is een Enphase systeem eenvoudig uit te breiden, indien uw energiebehoefte in de toekomst groeit. U heeft geen daarnaast geen last van geluid binnenshuis en monitort eenvoudig de prestaties van ieder paneel via een app.

Garanties

Bij de aanschaf van een zonne-installatie investeert u in de toekomst. De keuze voor ons zilveren pakket bestaande uit kwalitatieve producten met bijbehorende product- en vermogensgaranties sluit hier op aan.

DMEGC biedt goede garanties, met heldere voorwaarden. Zo krijgt u standaard 10 jaar productgarantie en 25 jaar vermogensgarantie. Daarnaast biedt Enphase uitstekende garanties, met een standaard productgarantie van 25 jaar. De levensduur van reguliere omvormers bedraagt in tegenstelling circa 8 jaar.

Installatie

De installatie wordt uitgevoerd door ons eigen team van gecertificeerde installateurs op het gebied van duurzame technieken. De werkzaamheden worden uitgevoerd volgens richtlijnen van InstallQ en Solention is lid van Techniek Nederland. Bij aanvaarding van de offerte zal in overleg met de installateur een definitieve installatiedatum bepaald worden, onder voorbehoud van belemmerende weersomstandigheden.

Uiteraard krijgt u een installatiegarantie van Solention, gedurende vijf jaar na oplevering van uw systeem. Ook na deze vijf jaar ondersteunen we u te allen tijde bij problemen en storingen, echter onder reguliere voorwaarden.

Scroll naar boven