Google Reviews: 4,8/5 

  Actief sinds 2012

Gevestigd in Ede
Google Reviews: 4,8/5 

Solention is uw partner in duurzame energie opwekking

Over Solention

Als u op het punt staat om zonnepanelen aan te schaffen of u wilt geïnformeerd worden over de mogelijkheden en toepassingen van zonnepanelen, energieopslag middels batterijen en slimme energie management systemen? Dan vindt u bij Solention alle informatie die u nodig heeft.

Solention BV houdt zich al meer dan 10 jaar bezig met de verkoop en installatie van zonne-stroom installaties bij particulieren en bedrijven die daarmee hun eigen stroom opwekken, deze opgewekte stroom kunnen opslaan en daardoor zowel goed bezig zijn voor hun portemonnee* als voor het milieu.

Als onder andere Premium Partner van Solarwatt zonnepanelen, dé Duitse kwaliteitsfabrikant van kwalitatief zeer hoogstaande zonnepanelen en Goud Installateur van Enphase omvormers en batterijen. Hiermee is ons advies, de verkoop en het installeren van uw zonnestroominstallatie bij Solention in goed handen.

* i.c.m EMS en afhankelijk van uw energiecontract.

Wij gaan voor een duurzaam partnerschap

Solention wil een bijdrage leveren aan verlaging van uw energiekosten, het verduurzamen van onze maatschappij én uw energie onafhankelijkheid.

Duurzame energiebronnen zoals zonnestroominstallaties maken het mogelijk dat burgers en bedrijven minder afhankelijk zijn van energieleveranciers en zelf energie op een schone manier kunnen opwekken. Als partner in de transitie naar hernieuwbare energie ondersteunen wij u hier graag bij. Dit doen we met gedegen advies; producten voor het opwekken van stroom; het opslaan van opgewekte stroom en cloud- en webbased management tools voor het overall managen van uw energie behoefte.

Onze klanten

Van particuliere projecten van enkele zonnepanelen tot zakelijke projecten van duizenden zonnepanelen.

Video afspelen

Antwoord op uw vragen van een specialist in zonne-energie

Veelgestelde vragen

Antwoord op veelgestelde vragen van onze klanten.

Vrijwel ieder dak is geschikt voor zonnepanelen. Vraag hier een offerte op maat aan en ontdek de mogelijkheden van uw dak!

Doe onze vrijblijvende dakscan om direct een prijsindicatie te ontvangen op basis van uw verbruik.

Solention biedt diverse soorten zonnepanelen aan. Lees hier meer over de verschillende soorten zonnepanelen.

Een zonnepaneel moet geproduceerd, getransporteerd en geïnstalleerd worden. Een begrijpelijke vraag is dan ook: hoe duurzaam zijn zonnepanelen? Bekijk hier het antwoord.

Glas-folie zonnepanelen zijn gemaakt van gehard glas aan de voorzijde van het paneel en kunststof (plastic) aan de achterzijde. Glas-glas zonnepanelen zijn aan beide kanten van het paneel voorzien van gehard glas, waardoor de zonnecellen veel beter beschermt worden tegen omgevingsfactoren.

Voordelen van glas-glas zonnepanelen:

  • Betere bescherming tegen weersomstandigheden, verminderde degradatie
  • Langere levensduur en hogere opbrengst
  • Beste garantievoorwaarden
Scroll naar boven