Solention partner voor de aanleg van zonnestroominstallatie nieuw kantoor Bouwbedrijf Kreeft

Bouwbedrijf Kreeft en de zonnestroominstallatie

9 oktober 2019

Begin volgend jaar zal Bouwbedrijf Kreeft haar nieuwe kantoor betrekken en heeft daarbij  een zeer ambitieuze doelstelling als het gaat om de duurzaamheid van het nieuwe kantoor.
Niets minder dan voldoen aan de BREEAM-NL Outstanding norm is het streven. Slim gebruik van bouwmaterialen en toekomstig hergebruik evenals demontabel bouwen zijn kenmerkend voor het ontwerp.

Ook op het gebied van het energievraagstuk neemt Bouwbedrijf Kreeft geen halve maatregelen! Er is gekozen, voor de nog aan te leggen zonnestroominstallatie, voor het uiterst duurzame PV-paneel van Solarwatt. Dit glas-glas PV-paneel heeft een lange levensduur en heeft een hoger opwekkingsvermogen tijdens de gehele levensduur en minimale Co2 footprint tijdens de gehele product-life-cycle. Zelfs na het einde van de levensduur zijn deze PV-panelen voor 97% her te gebruiken.

Als partner van Bouwbedrijf Kreeft voor dit project zijn wij er trots op dat, op basis van ons advies we het vertrouwen hebben gekregen om de zonnestroominstallatie te mogen gaan aanleggen en daarmee een rol te kunnen spelen in de verwezenlijking van de doelstelling van Bouwbedrijf Kreeft. Binnenkort starten we met de installatie en montage van ruim 320 PV-panelen glas-glas PV-panelen van Solwarwatt op het bedrijfspand en bereiden wij het systeem voor om de duurzame opgewekte stroom toekomstig ook te kunnen opslaan.

Terug naar nieuws