Google Reviews: 4,8/5 

  Actief sinds 2012

Gevestigd in Ede
Google Reviews: 4,8/5 

SGZE – waardevol of niet?

Wat houdt de SGZE in?

Regelmatig krijgen wij vragen van klanten of wij lid zijn van de SGZE (Stichting Garantiefonds Zonne Energie). Lees hier waarom wij hebben besloten geen lid te zijn van dit garantiefonds.

De SGZE is een relatief jonge club met nog erg weinig leden. Op hun website worden 18 leden vermeld. Ons land kent ongeveer 2000 zonnestroom installateurs. Wij vragen ons af wat voor meerwaarde de SGZE daadwerkelijk kan leveren.

Lidmaatschap van de SGZE is niet gratis. Per woning moet circa 200 euro worden de SGZE. Daarnaast vraagt SGZE een jaarlijkse eenmalige vergoeding enkele duizenden euro’s. Voor onze bedrijfsomvang, en het aantal zonnestroominstallaties wat wij realiseren, levert ons dat een kostenpost op van 60.000 – 80.000 euro per jaar! Voor dit bedrag kunnen wij heel veel garantieklussen uitvoeren, mocht dit nodig zijn.

Wij kiezen ervoor om het lidmaatschap van deze club over te slaan, en onze klanten niet op te zadelen met onnodig hoge kosten voor aanschaf van een zonnestroominstallatie. Wij leveren sinds 2012 betrouwbare zonnestroominstallaties. Zorgvuldig selecteren wij onze leveranciers op kwaliteit en stabiliteit. Maar niet alleen dat is van belang. Uw systeem dient ook aangelegd te worden door vakbekwame monteurs. Solention beschikt over eigen montageteams om ook hierin hoge kwaliteit te kunnen waarborgen. Onze monteurs worden jaarlijks meermaals bijgeschoold. Op deze manier realiseren wij zonnestroominstallaties waarvan u jarenlang probleemloos plezier van kunt hebben. En mocht er onverhoopt toch iets mis gaan, dan kunt u terugvallen op ons als installateur, of op één van onze betrouwbare leveranciers.

Afhankelijk van welke producten u bij ons uitkiest, ontvangt u tot 5 jaar all-in garantie op de complete zonnestroominstallatie. Ook is het mogelijk om een opbrengstgarantie af te sluiten. Wij garanderen u een vaste productie van uw zonnestroominstallatie. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan!

Scroll naar boven