Leer ons team kennen: Ramon Koster

11 juni 2021

Even voorstellen: Ramon Koster

Mijn naam is Ramon Koster. Sinds april 2019 ben ik actief bij Solention als adviseur in duurzame energie voor de particuliere en zakelijke markt. In deze rol adviseer ik klanten over de installatie en aanleg van een zonnestroominstallatie om zo hun elektriciteitsbehoefte het beste te kunnen verduurzamen.

Ik ben mijn loopbaan gestart als adviseur in de facilitaire dienstverlening en kreeg daarbij regelmatig te maken met het thema duurzaamheid; daarbij groeide de interesse om hier zakelijk iets mee te gaan doen. De kans om bij Solention in deze rol aan de slag te gaan was dan ook een schot in de roos.

Naast mijn werk waar ik veel voldoening uit haal, heb ik een passie voor koken, sport ik graag en ga ik graag wandelen met onze hond. Zelf heb ik al ruim voordat ik begon bij Solention, geïnvesteerd in zonnepanelen op mijn woning om zo een steentje bij te dragen aan een beter milieu.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van duurzame energie voor uw bedrijfspand of woning? Neem dan gerust contact op via 06-38073681!

Terug naar nieuws