Gezocht: calculator / werkvoorbereider

Calculator projectleider binnendienst

29 augustus 2018

Bedrijf:

Solention BV is sinds 2012 actief op de markt met het aanbrengen van duurzame voorzieningen voor overheden, bedrijven en particulieren. Met name het aanbrengen van een complete zonnestroominstallaties is onze core business.

Vele projecten hebben we reeds met succes uitgevoerd. De klant, en het aanbrengen van een kwalitatief goede installatie staat bij ons voorop. Wij leveren uitsluitend hoogwaardige installaties. Ons werkgebied bevindt zich in een straal van ca. 30km rondom Ede.


Wat zoeken wij:

Wij zoeken een man of vrouw met MBO+ / HBO capaciteiten die voor ons, na een inwerk periode, zelfstandig calculaties kan maken en projecten vanuit kantoor kan begeleiden. Goed met klanten kunnen communiceren zodat klantwensen worden gerealiseerd is van groot belang. Ook inkopen van materialen,  en het  zorg dragen voor tijdige leveringen behoort tot de taken.

Het is een veelzijdige functie die zowel door een vrouw als door een man ingevuld kan worden. Technisch inzicht is wel vereist. Maar de werkzaamheden bestaan ook voor een groot deel uit administratieve zaken.

Het zelfstandig opstellen van een offerte voor de klant zodat de commerciële collega’s deze kunnen meenemen en bespreken met de opdrachtgevers behoort eveneens tot de taken. Het onderzoeken van de juiste vragen en wensen van de klant bepaalt een groot deel van de functie.

Kortom een veelzijdige baan welke veel uitdaging biedt.


Functie eisen:

  • Afgeronde opleiding MBO+ / HBO,
  • Goede kennis van Microsoft office,
  • Volledige beheersing van de Nederlandse taal,
  • Goede contactuele eigenschappen,
  • Kennis en affiniteit met automatisering,
  • Zelfstandig kunnen werken (research).


Ons aanbod:

We hebben een vacature voor iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.

De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.

Het betreft wel een fulltime baan. Ook parttimers mogen reageren.


Inlichtingen:

Voor nadere toelichting van de functie kun je ons bellen op werkdagen tussen 09:00 en 16:00u. We zijn bereikbaar op 0318-304612. Contactpersoon is dhr. U.S.J. Hageman

Soort dienstverband: Voltijd, Deeltijd, Onbepaalde Tijd

 

Terug naar nieuws