Gezocht: bedrijfsleider

Bedrijfsleider gezocht!

4 juni 2019

Solention is een ambitieus, landelijk opererend advies- en installatiebureau voor zonnestroominstallaties en wij hebben een vacature beschikbaar als bedrijfsleider. Als bedrijfsleider van Solention zorg je voor een soepele gang van zaken, van inkoop, montage tot verkoop. Je verbetert processen en structuren en bent verantwoordelijk voor de uitrol van de strategie van Solention. In de komende jaren gaan we sterk groeien en door jouw inzet kunnen we die ambitie waarmaken.

 

WAT BIEDEN WE JOU:

We bieden je uiteraard een aantrekkelijk primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket. Daarnaast kun je bij ons verwachten:

  • Een dynamische omgeving: Zowel ons bedrijf als de markt zijn continu in ontwikkeling. Dat betekent dat je je nooit verveelt.
  • Vrijheid en zelfstandigheid: Je rapporteert aan de DGA, maar het jaarplan dat je hebt opgesteld op basis van de strategie voer je geheel naar eigen inzicht uit.
  • Een mooi product: Bij ons lever je een actieve bijdrage aan een duurzame wereld.
  • Een wereld te winnen: Als je je kennis en ervaring optimaal wilt benutten, ben je bij ons aan het goede adres.

 

WAT VRAGEN WE VAN JOU:

  • Ervaring: Je hebt minimaal 5-7 jaar werkervaring in projectmanagement. Daarnaast heb je ervaring met het aansturen van monteurs (in eigen dienst en zzp’ers).
  • Opleiding: HBO werk/denkniveau.
  • Vaardigheden: Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en je weet hoe je verschillende typen mensen kunt motiveren. Je hebt een procesmatige denkwijze en begrijpt hoe je processen kunt verbeteren. Je hebt affiniteit met techniek.
  • Eigenschappen: Je bent een sterke en daadkrachtige persoonlijkheid voor wie mensen graag werken. Je begrijpt de no nonsens cultuur van een monteur, maar je kunt net zo makkelijk onderhandelen over inkoopvoorwaarden. Doordat je oog hebt voor kwaliteit en vooral mens- en klantgericht bent, geef je aan je medewerkers het goede voorbeeld.

 

HOE ZIET JOUW WERK ERUIT:

Je dag start rond 07:00 uur als je team van monteurs binnenkomt. Je polst of ze goed zijn toegerust voor de het project waar ze vandaag aan werken. Vervolgens stel je een vacaturetekst op. Je bent immers bezig met het uitrollen van de strategie en de interne organisatie moet sterk groeien.

Je handelt je mail af en je plant acties in je agenda. Daar zitten nu best wel wat operationele zaken bij. Met het groeien van het bedrijf zal daar verandering in komen.

Na de lunch heb je een gesprek met de eigenaar, maar in dit geval is hij in zijn rol als verkoper in jouw team. Jullie bespreken zijn orderportefeuille, want jij bent verantwoordelijk voor het realiseren van de omzet.

Gedurende de dag ben je continu alert op mogelijke procesverbeteringen en je houdt periodiek in de gaten of de acties uit jouw jaarplan volgens planning worden uitgevoerd.

 

REACTIES

Ben jij de geschikte kandidaat voor deze functie? Mail dan jouw brief met motivatie en uitgebreide C.V. naar Jos van Gent (directeur/eigenaar) op josvangent@solention.nl. Wil je een telefonische toelichting, neem dan contact op met Jos van Gent, 06-55772937.

Terug naar nieuws