Google Reviews: 4,8/5 

  Actief sinds 2012

Gevestigd in Ede
Google Reviews: 4,8/5 

Energierekening in jaar 86% hoger: zonnepanelen interessanter dan ooit

“Met de huidige energieprijzen betaalt een huishouden bij een nieuw contract dit jaar gemiddeld 2800 euro aan energie. Dat is ruim 1300 euro meer dan een jaar geleden, een stijging van 86 procent”, aldus de NOS. De energieprijzen zijn dus bijna verdubbeld in een jaar tijd, maar wat betekent dit voor u?

Hoeveel u precies meer betaald is afhankelijk van verschillende factoren. Te denken aan uw verbruik, uw energiecontract, het type woning en isolatie. Maar ook in de meest gunstigste woonsituatie ontkomt u niet aan de ongekende prijsstijgingen. De investering in zonnepanelen wordt hiermee steeds relevanter. Uiteraard omdat u alle energie wat u zelf opwekt niet hoeft te betalen, maar ook omdat u zich hiermee onafhankelijk maakt van de energiemarkt en toekomstige ontwikkelingen.

De goedkoopste leverancier, dat bent u zelf

Over de jaren zal het gemiddelde energieverbruik per huishouden naar verwachting blijven stijgen, met ontwikkelingen zoals elektrisch verwarmen, koken en rijden. Deze verwachtte stijgingen van zowel prijzen als het verbruik maken het aanschaffen van een eigen zonnestroominstallatie nog interessanter. Waar de gemiddelde terugverdientijd van zonnepanelen voorheen 7 tot 8 jaar bedroeg, is het tegenwoordig al mogelijk om uw investering in 5 jaar terug te verdienen.

Bij de keuze voor hoogwaardige zonnepanelen kunt u tot wel 30 jaar plezier hebben van uw eigen duurzame energiebron. Het is dé investering in de verduurzaming van uw woning, welke uw energierekening drastisch verlaagd en de waarde van uw woning verhoogd.

Wat zijn uw mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de potentie van uw dak? Of zou u graag ondersteund willen worden bij het samenstellen van de juiste installatie voor uw huidige en toekomstige woonsituatie? Onze adviseurs komen graag vrijblijvend langs om u te voorzien van een aanbod op maat.

Scroll naar boven