Google Reviews: 4,8/5 

  Actief sinds 2012

Gevestigd in Ede
Google Reviews: 4,8/5 

Direct inzicht in de potentie van uw dak? Doe onze dakscan in 1 minuut!

Aan de hand van uw adres en een aantal simpele vragen heeft u binnen een minuut inzicht in de potentie van uw dak met onze dakscan. U ontvangt een op uw situatie en voorkeuren afgestemde prijsindicatie voor een zonnestroominstallatie, met informatie over het type en het aantal zonnepanelen, de bijbehorende prestaties, eigenschappen, voordelen, garanties en installatievoorwaarden!

Zonnepanelen

Op basis van uw pakketkeuze selecteren wij een zonnepaneel welke aansluit op uw behoeften. Wilt u het beste van het beste? Kies dan voor goud. Op zoek naar een sterke mix van prijs en kwaliteit? Dan is het zilveren pakket de beste keuze. In ons advies wordt ook het aantal zonnepanelen meegenomen, gebaseerd op uw verbruik en de capaciteit van uw dak.

Prestaties

Uiteraard wilt u dat de prestaties van uw zonnestroominstallatie aansluiten op uw energiebehoefte. Door uw jaarlijkse verbruik of een schatting hiervan door te geven, stellen wij een installatie samen waarmee u volledig zelfvoorzienend wordt en profiteert van de voordelen van duurzame zonne-energie.

Eigenschappen en voordelen

Ieder pakket heeft eigen unieke eigenschappen en voordelen. Zo kiest u met het gouden pakket voor de beste prestaties en garanties. Met het zilveren pakket kiest u voor een optimale terugverdientijd, zonder in te leveren op de opbrengst van uw systeem. Want bij Solention leveren we enkel kwaliteit!

Installatie

Ongeacht van uw pakketkeuze wordt de installatie te allen tijde verricht door een team van gecertificeerde installateurs op het gebied van duurzame technieken. De werkzaamheden worden uitgevoerd volgens richtlijnen van InstallQ en Solention is lid van Techniek Nederland.

Scroll naar boven