Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in onze branche

De 5 meestgestelde vragen over zonnepanelen beantwoordt

Het is één van de meestgestelde vragen: is mijn dak geschikt voor zonnepanelen? Een begrijpelijke vraag, waarop het antwoord vrijwel altijd ja is. Wel spelen er diverse factoren mee welke invloed hebben op uw energieopbrengst en dus het rendement van uw investering.

Makelaardij Rozeboom te Bennekom: een terugblik op de zakelijke investering in zonne-energie

Een jaar geleden werden er 46 zonnepanelen geplaatst op het dak van Makelaardij Rozeboom te Bennekom. Maar wanneer ontstond de gedachte om te investeren in zonne-energie en hoe verliep het traject als zakelijke klant? Samen met Anton Rozeboom blikken we terug op het verhaal achter de belangrijke stap in de verduurzaming van de makelaardij.

Veelgestelde vraag: waarom leveren mijn zonnepanelen minder energie terug dan ze opwekken?

Het is een onderwerp wat veel onduidelijkheden met zich meebrengt; u heeft zonnepanelen en kijkt naar de totale jaarlijkse opbrengst van uw panelen en vergelijkt dit met de hoeveelheid teruggeleverde energie aan uw energieleverancier. Vervolgens komt u tot de conclusie dat de hoeveelheid teruggeleverde energie een stuk lager uitvalt dan de hoeveelheid energie die uw panelen hebben opgewekt. Waar komt dit verschil vandaan?

Scroll naar top