Google Reviews: 4,7/5 

Gevestigd in Ede
Google Reviews: 4,7/5 

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in onze branche

Inspectie waarschuwt: zonnepanelen zijn eenvoudig te hacken via de omvormer

Zonnepanelen zijn, via hun omvormers, eenvoudig te hacken, zo waarschuwt de Rijksinspectie Digitale Infrastructuur (RDI). Deze omvormers zijn cruciaal om zonne-energie te converteren naar bruikbare elektriciteit. Echter, blijken apparaten verbonden met het internet vaak kwetsbaar voor misbruik door hackers. Zo ook uw omvormers.

De overspannen markt van zonnepanelen: wat te doen aan extreem lange levertijden?

Zonnepanelen worden steeds populairder in Nederland als een manier om de energierekening te verlagen en om een positieve impact op het milieu te hebben. Met de toenemende vraag naar zonnepanelen lopen de levertijden fors op.

Energie opwekken en terugleveren met uw zonnepanelen? Vergeet u niet aan te melden!

Heeft u na mei 2020 zonnepanelen laten installeren of bent u van plan dit te doen? U dient zich dan aan te melden via www.energieleveren.nl. Dit is een gezamenlijke site van alle netbeheerders.

Veelgestelde vraag: daalt de opbrengst van zonnepanelen over de jaren?

Het is een veelgestelde vraag, in welke mate daalt de energieopbrengst van zonnepanelen naarmate ze ouder worden? De degradatie van zonnepanelen is afhankelijk van een aantal factoren, zoals het type paneel (glas-folie of glas-glas), de kwaliteit van de zonnecellen en de kwaliteit van overige componenten in het paneel.

Oproep kwaliteitsorganisatie InstallQ: kies voor erkende installateur van zonnepanelen

InstallQ is de meest toonaangevende kwaliteitsorganisatie binnen de installatiesector. Haar doel is om de veiligheid van installaties waar Nederland (dagelijks) gebruik van maakt te bewaken.

Scroll naar boven