Google Reviews: 4,8/5 

  Actief sinds 2012

Gevestigd in Ede
Google Reviews: 4,8/5 
Google Reviews: 4.8 / 5
4.8/5

Financiering van uw zonnepanelen

Solention is uw partner in duurzame energie opwekking

Liever niet investeren?
Geen probleem!

Doet u liever geen grote investering?

Dan biedt het Nationaal Warmtefonds de mogelijk voor u. Met de lening van het Nationaal Warmtefonds, kunt u de initiële kosten van de zonnepanelen verspreiden over een langere periode, waardoor de financiële last minder zwaar wordt. 

Eén van de grootste voordelen is dat het Warmtefonds doorgaans zeer aantrekkelijke en vaste rentetarieven biedt voor hun leningen. Dit betekent dat u over de gehele looptijd van de lening aanzienlijke besparingen kunt realiseren.

In combinatie met de besparingen die u op uw energierekening zult zien na de installatie van de zonnepanelen, kan dit een zeer aantrekkelijke optie zijn.

Hoe werkt het Warmtefonds?

  1. Aanvraag: Als u geïnteresseerd bent in het financieren van een duurzame oplossing, dan kunt u een aanvraag indienen bij het Nationaal Warmtefonds. De aanvraagprocedure omvat het verstrekken van de offerte van Solention en uw financiële gegevens om de kredietwaardigheid te beoordelen.

  2. Beoordeling: het Nationaal Warmtefonds beoordeelt vervolgens uw aanvraag op basis van verschillende factoren, waaronder de verwachte energiebesparing, de kosten van de installatie en uw vermogen om de lening terug te betalen.

  3. Goedkeuring en uitbetaling: als uw aanvraag is goedgekeurd, zal het Nationaal Warmtefonds de lening verstrekken. Het bedrag van de lening wordt in veel gevallen direct uitbetaald aan de leverancier of installateur van de duurzame installatie.

  4. Terugbetaling: na de installatie van de warmteoplossing, begint u met het terugbetalen van de lening. De terugbetaling wordt over een periode van 7, 10 of 15 jaar verspreid.

Energiebespaarlening met 0% rente

Huishoudens met een verzamelinkomen tot €60.000 per jaar betalen geen rente als ze een nieuwe Energiebespaarlening aanvragen bij het Nationaal Warmtefonds. De 0% rente geldt bij goedgekeurde aanvragen dan voor de volledige leenperiode. Dit is een van de maatregelen om eigenaar-bewoners verder te stimuleren om energiebesparende maatregelen te nemen voor de verduurzaming van hun woning.

Heeft u een hoger verzamelinkomen? Dan kunt ook u profiteren van lage tarieven. Het Warmtefonds is een stichting zonder winstdoelstelling die streeft naar lage rentetarieven en zo goed mogelijke leningsvoorwaarden. Bekijk hier de actuele rentetarieven.

Solention heeft over zowel de voorwaarden, rentepercentages als looptijden geen enkele invloed. Ook over uw aanvraag en de voortgang daarvan kan Solention u niet informeren. Het Warmtefonds is een zelfstandige stichting ter bevordering van het verduurzamen van woningen en bedrijfspanden en heeft geen banden met installateurs.

Onze all-in pakketten

Solention levert enkel producten van hoge kwaliteit.
Bekijk onze all-in pakketten en doe uw gratis dakscan!
Pakketten
Optimaal
Optimaal Plus
Premium
Excellent
Zonnepanelen
DMEGC glas-folie
DMEGC glas-folie
Solarwatt glas-folie
Solarwatt glas-glas
Omvormer(s)
Goodwe omvormer
SMA omvormer
Enphase micro-omvormers
Enphase micro-omvormers
Productgarantie zonnepaneel
10 jaar
10 jaar
15 jaar
30 jaar
Vermogensgarantie zonnepaneel
25 jaar
25 jaar
25 jaar
30 jaar
Productgarantie omvormer
10 jaar
10 jaar
25 jaar
25 jaar
Solention installatiegarantie
Online prestatiemonitoring
Hoogwaardig montagesysteem
Maximaal rendement per paneel
Eenvoudig uitbreidbaar
Gratis all-risk verzekering
Optimale weersbestendigheid
Prijsindicatie voor 6 zonnepanelen
€19 per maand *
€22 per maand *
€25 per maand *
€28 per maand *
Prijsindicatie voor 12 zonnepanelen
€32 per maand *
€35 per maand *
€41 per maand *
€47 per maand *

* De bovenstaande tarieven zijn gebaseerd op een rentevrije lening met een looptijd van 15 jaar. Bereken hier uw maandtarief op basis van het gewenste leenbedrag en looptijd en het voor u geldende rentetarief. 

Scroll naar boven