Zonnepanelen
Zo duurzaam als de zon!

Zonnepanelen

Een duurzame keuze. Bij de productie van stroom door middel van zonne-energie komen geen schadelijke stoffen in de atmosfeer. Bij het verbranden van aardgas of steenkool gebeurt dat wel. Aanschaf van zonnepanelen betekent ook dat u bijdraagt aan de verdere ontwikkeling van duurzame energie. Uiteraard merkt u het ook aan het energielabel van uw woning. U draagt bij aan een efficiënte energievoorziening. Het elektriciteitsnet zelf is een van de grootste verbruikers van energie. Door het transport ontstaat er warmte en gaat veel energie verloren. De door u lokaal opgewekte stroom wordt door u zelf of door uw buren gebruikt, vrijwel zonder verliezen.

Meer zekerheid. Als u zonnepanelen op het dak van uw huis monteert, bespaart u op de kosten van uw energierekening. U hebt over het bedrag van deze besparing geen last van stijgende energieprijzen. Solention geeft extra zekerheid door garant te staan dat u de beloofde opbrengst behaalt.

Vrijwel alle daken zijn geschikt voor zonnepanelen. Is uw dak echt niet geschikt en u wilt toch aan de slag met lokaal opgewekte energie: informeer bij Solention naar de mogelijkheden om mee te doen met een lokaal energie-initiatief voor zonne-energie!